Welkom op mijn website!

Welkom op de slechtste website ter wereld!

Deze webpagina is gemaakt om de meest gemaakte fouten van website-ontwerpers te demonstreren.

Waar ben ik en waar zijn de links naar de andere pagina's?

Een makkelijk te gebruiken navigatie struktuur is essentieël bij elke goed ontworpen website!

Belangrijke informatie zou nooit meer dan 2 kliks weg moeten zijn. 

wild eyeZoals je kan zien, is deze tekst lastig om te lezen. Er is meer contrst nodig tussen de achtergrond- en tekstkleur.Hier is een ander voorbeeld van slechte contrastkeuze

Houd je achtergrond simpel. Witte of lichte kleuren werken meestal het beste. Je achtergrond zou nooit klaar strijden met de inhoud van de pagina die de attentie van de lezer heeft. Als je een achtergrond afbeelding wilt, moet je een afbeelding selecteren die gedimde kleuren heeft of formatteer de afbeelding als een watermerk. Selecteer tekstkleuren waarmee het contrast tussen de achtergrond en de tekst goed is.  
minutemanerupting volcanoConstante animaties kunnen afleidend zijn als vaak gebruikt. er zou nooit meer dan 1 geanimeerd object moeten zijn. Ook in deze categorie zijn onnnodige, grote knippperende & Irritante advertenties.  

Irritante advertenties: Agressive pop ups, banners, flash advertenties en andere onvertrouwde advertenties irriteren je bezoekers, maaken je site lastiger te gebruiken en begraven je bericht in een zee van modder.

Geniet je van de muziek?  De bezoekers van je website waarschijnlijk ook niet. Je kunt achtergrondmuziek het best van je website af houden, maar wil je het echt houden, zorg dan voor een manier om het uit te zetten!!  Plak de volgende HTML5 tag waar je de muziek weer wilt geven:

<audio controls="" autoplay="" loop=""> <source src="soundfile path" type="audio/"type"> Je browser ondersteunt het audio element niet. </source>

Vervang "soundfile path" met het pad naar je audiobestand. 'Type' specificeert het MIME-type.

Geef aan hoe vaak het af moet spelen in de "loop" tag. Als je het leeg laat blijft de audio afspelen tot je bezoeker het stopzet.  Meer over HTML5 audio hier.

Onnodig gebruik van technologie: Splash pagina's waar je lang moet wachten op een download en er is geen 'sla intro over' optie aangeboden. helemaal slecht bij een dial-up connectie. Vermijdt teveel gebruik van java script menu's.

Neppe foutmeldingen:
Een van de dingen die mensen haten zijn de neppe foutmeldingen die je laten klikken.*Een echte foutmelding zal niet omhoog- en omlaagscrollenmet de pagina. Je muisbalk zal een hyperlink 'hand'worden als je over neppe berichten gaat.

fake error message

VUrkeErd gespelde wuurden en onafguhmaakde tekstun latun juh websit3 er amaturistisch uitzien. Doe altijd een spellingscheck voordat juh upload naar je site. Gesloten blokken tekst zorgen voor afleiding

 

De reden van afbeeldingen die niet goed laden kan zijn door slechte uploading of slechte links:

 

Alien Spacecraft photo*Nieuwsflits!*

NASA publiceert de eerste foto van een UFO!   
Hier is die: 

Orphan pagina's  Zorgen dat de gebruiker geen weg terug hebben. Gebruikers kunnen daardoor vast gaan zitten.

Links die niet werkenzijn een ander probleem met websites. Check al je links regelmatig.

Links met ongebruikelijke kleuren Kunnen een reactie van aarzeling opwekken bij nieuwe gebruikers.

Hyperlinks die heel lang zijn zorgen dat de gebruiker niet weet waar ze naartoe leiden
http://calendar.netscape.com/cobrand/netscape/serviceIndex.html?GXHC_GX_cst=fc7eb075024d6164

Links die naar de verkeerde plek leiden:
Klik hier voor de weersverwachting van Afrika!

Andere browsers en schermresoluties: Internet Explorer kan de meest gebruikte browser zijn, maar het is niet de enige. Anderen zijn bijvoorbeeld Mozilla Firefox, Safari en Opera om er een paar te noemen.Check je site regelmatig in andere browsers en resoluties.

Oude informatie: Als je website nieuwsartikelen bevat, is het beter om ze regelmatig te updaten of de oude te verwijderen:

old gloryCoast to coast fun as Y2K hits U.S.A.  (CNN: 14-Mar-00)
From the crowd jammed streets of Times Square to the beaches of Hawaii with fireworks, concerts and parties aplenty in between the United States celebrated the arrival of a new year, a new century and new millennium.

Onthoud dat de laadtijd van je site ook toe doet. Mensen wachten nooit langer dan 10-15 seconden op je pagina om te laden. vermijdt grote afbeeldingen enz.

hand  Hier zijn wat links
voor meer slechte voorbeelden en tips (in het Engels)

email: webmaster@goldnuggetwebs.comEr zou ergens onderaan de pagina een e-mail link moeten zijn zoals deze:
email link

*************************************

Deze pagina in hetRussisch
Dankjewel, Fox89
michelle@goldnuggetwebs.com